toppicture-boxes-740x386Smidigare-vardag-740px

XLbox-detalj1_240x269 XLbox-detalj2_240x269 XLbox-detalj3_240x269

Punkteringsfria hjul

Xlboxen levereras självklart med pungteringsfria hjul. Detta för att slippa tidsödande pungteringar.

 

 

Flexibel inredning

Oavsett vilket yrke du som användare har, är vi måna om att så många som möjligt ska kunna använda sig av XLboxen. inredningen är flexibel för olika skeden i bygget och för olika hantverksgrupper. Vid större volymer kan inredningen skräddarsys för just dina behov.

Justerbara handtag

Ergonomi och användarvänlighet är viktigt för oss. När det är svårframkomligt körs XLboxen på de stora 400 mm hjulen, som en tvåhjulig skottkärra. På bra golv fälls handtagen upp och XLboxen körs på alla 4 hjulen för optimal manöverring i trånga utrymmen.

XLbox-detalj4_240x269 XLbox-detalj5_240x269 XLbox-detalj6_240x269

Framkomlighet

För att optimera nyttan med produkten har vi valt att göra produkten smidig och lätt att rulla med sig. Låg egenvikt och stora hjul är avgörande för att ta sig fram, och inte minst för en god ergonomi och arbetsmiljö.

Låsbar

XLbox är låsbar för att skydda dina verktyg mot väder, smuts och stöld. Du kan ha ordning och reda på dina grejer utan att någon kommer och lånar och inte lämnar tillbaka.

Rejäl konstruktion

En byggarbetsplats är en tuff miljö. Därför krävs en stryktålig konstruktion. XLbox är byggd av ett robust stålchassi i kombination med lättviktsmaterial, detta för att få en stryktålig produkt med låg vikt.