closeup740x461

 

XLBOX FÖR EN SMIDIGARE VARDAG...

XLbox är en stabil lättviktare som fungerar för ett helt arbetslag, likväl till den enskilde hantverkaren. Förflyttningar inne på arbetsplatsen görs med lätthet tack vare dess robusta handtag och punkteringsfria hjul. XLbox ergonomiska utformning med en rejäl arbetsyta och möjlighet att fästa skruvstäd och andra tillbehör gör att du får en komplett arbetsstation.


Nu är det slut på tunga lyft och svinn av material och verktyg. XLbox fylls med funktioner utifrån dina önskemål. Med anpassningsbart förvaringsutrymme, mobila hyllor och laddningsstation skapar du ordning och reda och kommer ifrån onödigt spring och störningar i arbetet. XLbox skapar mer värde på mindre tid.

Funktion-220px
For-vem-220px

Tillbehör
SMARTA FUNKTIONER FÖR VEM?

TILLBEHÖR

XLbox är full med smarta lösningar och ergonomiska funktioner. Fyll boxen med alla verktyg för dagens uppdrag och kör boxen till din arbetsplats. Framkomligheten kan vara ett stort problem på stora byggen. Men eftersom du kan komplettera XLboxen med lyftöglor, kan du med hjälp av lyftkranen lyfta boxen till den våning du ska arbeta på.

Smart-lank

XLbox är anpassad för väldigt många olika branscher. Boxen har med hjälp av hantverkare inom olika branscher utvecklats för att passa alla. Här har vi samlat ett axplock av kommentarer från ambasadörer som använder XLbox i vardagen.

 

Passar-lank


Med hjälpa av noga utvalda tillbehör kan just din XLbox anpassas till den branch du jobbar i. Varför inte utrusta boxen med ett skruvstäd eller mobila verktygslådor. Alla tillbehör är utvecklade för tuffa tag och är mycket tåliga.

 

Tillbehor-lank